Info om parkeringar

Nu har bygget på Bygatan 1 satt fart och det gör att även vi blir drabbade under byggtiden. ( beräknas ta ca: 1 år)

Pga att Husarvid behöver ett visst utrymme under byggtiden, så har vi blivit tvungna att flytta våra uthyrda parkeingsplatser nr. 1-6, till framsidan av Tingsgatan 47.

Det är inte tillåtet för andra att parkera på de tillfälliga parkeringsplatserna!

Ni har säkert noterat att det har grävts på gården. Vi var tvungna att gräva ett nytt avlopp, eftersom det var sammankopplat med fastigheten Bygatan 1.

Har ni frågor är ni välkomna att höra av er !

Styrelsen

 

Vill du ha e-faktura?

Om du hellre vill att HSB skickar dina inbetalningsavier som e-faktura isället för pappersfaktura, så kan du ange detta på din Internetbank. Välj HSB Göta Ek Förening och fyll i de uppgifter om personnummer och avtalsnummer som efterfrågas.

 

Lediga lokaler

Till varje lägenhet hör ett källar- och ett vindsförråd. Du som saknar förråd och behöver ett hör av dig till vicevärden.

Vi har även en stor lokal på ca 100 m2 samt en mindre som är ledig för uthyrning. Vet du någon som behöver hyra dessa så hör av dig.

Tel till Vicevärden - 0706 423242

 

 

 

Bibliotek i föreningslokalen.

Om du är intresserad av att läsa så har vi nu upprättat ett litet bibliotek i föreningslokalen.Välkommen på torsdagar mellan kl. 18.00-19.00.

(Du får behålla boken om du vill)

Viktigt om sopcontainer

Till vår förvåning har det vid flera tillfällen visat sig att det ligger sopor och andra föremål utanför sopcontainern. Det borde vara självklart att detta inte får ske. Vi som sköter oss vill INTE ha en soptipp  här ! Konsekvensen blir att någon annan får forsla bort det eller att föreningen får stå för kostnaden för bortforslingen. Helt onödiga pengar !

Det är endast tillåtet att kasta vita och svarta påsar som är väl tillslutna i containern.
Andra sopor ska lämnas på återvinningscentraler.

Styrelsen