Tvättstugor

IMG 2368-150x100Tvättstugorna får endast användas för bostadsrättsinnehavarens familjs egen tvätt mellan klockan 08:00 och 20:00. En timmes torktid tillkommer på varje pass. Efter avslutat pass är tvättstugan inte tillgänglig.

Tidsbokning gör du på tavlan i entrén eller i appen Electrolux Professional Vision. Om du får förhinder och inte kan utnyttja bokad tid ber vi dig boka av tiden så snabbt som möjligt så någon annan kan utnyttja den. 

 - Värna om miljön och för föreningens kostnader för el och vatten med att ha välfyllda tvättmaskiner och inte använda torkskåpet längre tid än nödvändigt.

Det är absolut förbjudet att använda tvättmaskinerna för färgning av tvätt eller tvättning av djurtäcken p.g.a. allergi. I den stora tvättmaskinen får trasmattor tvättas men inte mattor med gummerad baksida och inte mycket smutsiga/oljiga arbetskläder.

Var rädd om maskinerna. Använd dem på ett sådant sätt att de inte skadas. Om det uppstår skador på tvättutrustningen som är orsakad genom oaktsamhet kan du bli ersättningsskyldig.

- För tvätt av bh med bygel skall tvättpåse användas. - Torktumlarens luddfilter måste noga rengöras efter varje användning.

- Tvättmaskinernas påfyllnadsfack för tvättmedel skall rengöras för att efterföljande inte ska behöva vara orolig för allergisk reaktion.

Den som använt tvättstugan ska själv se till att lokalen och utrustningen rengörs noga genom att sopa och torka golv samt torka av maskiner och arbetsytor. Ingen tvättutrustning får bortföras från tvättstugan. Lämna inga tomma förpackningar och skräp!

Kontrollera att alla fönster är stängda.

Upptäcker du fel, kontakta förvaltaren.

Det är viktigt att alla respekterat dessa regler för gemensam trevnad.